Logo Lindeskovskolen

Skolebuskørsel

Ifølge nedenstående regler om afstand og farlig skolevej, kan dit barn have ret til gratis transport til skolen. Du skal dog altid kontakte skolens kontor og anmode om et buskort, da det ikke sker automatisk.

Afstandsregler

Elever er berettiget til gratis transport (til distriktsskolen), efter følgende afstandsregler:
0. - 3. klasse - hvis de har mere end 2,5 km til skolen
4. - 6. klasse - hvis de har mere end 6 km til skolen
7. - 9. klasse - hvis de har mere end 7 km til skolen
10. klasse - hvis de har mere end 9 km til skole

Farlig skolevej - hvilken betydning har det..?

Hvis dit barn er nødt til at benytte en farlig skolevej for at komme i skole, har dit barn ret til gratis transport, uanset ovenstående afstandsregler. Du skal være opmærksom på, at en skolevej ikke altid vurderes som farlig for alle klassetrin. Oversigt med farlige skoleveje, kan ses ved at klikke på linket nedenfor.

Altid gratis transport...?

Hvis du vælger en anden skole end distriktsskolen, dækkes transportudgifter ikke af kommunen. Læs mere her.